纠错
置顶

The Problem with Microplastics

纠错

Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.

Drag your answer choices to the spaces where they belong. To remove an answer choice, click on it.To review the passage, click VIEW TEXT.

Greater production of places for use in consumer goods has resulted in a large increase in the amount of plastic that ends up in the oceans.

显示答案
正确答案: A C E
  • A.
    Plastics in the ocean break down over time into smaller pieces, called microplastics, that are found throughout all depths of the ocean.
  • B.
    Many marine animals survive by consuming the biofilm that forms on the large pieces of plastic that float near the surface of the ocean.
  • C.
    Microplastics are often ingested by marine organisms or get stuck in parts of their bodies, which harms the animals in various ways.
  • D.
    Because microplastics have strong chemical bonds, they have the strength and flexibility that make them useful for many different kinds of consumer products.
  • E.
    Plastics are expected to float because they are less dense than water and are hydrophobic, but the buildup of organisms on small pieces of plastic makes it more likely that they will sink.
  • F.
    Although the chemical bonds in plastic are usually stronger than the ones in oil, both substances are hydrophobic, and both are harmful when ingested by marine organisms.

我的笔记 编辑笔记

  • 原文
  • 译文
  • Scientists think that about 10 percent of all plastic, which includes plastic bags and bottles, ends up in the ocean. The attributes that make plastic a useful material for a large number of products are its light weight and the strong chemical bonds in its internal structure, which make the material durable. Because plastic by itself is less dense than water, it floats along the ocean surface where it is continuously exposed to ultraviolet light from the Sun, which has the effect of loosening its chemical bonds. Ocean waves smash these weakened pieces of plastic against each other, and they are broken down into smaller and smaller pieces, eventually creating vast numbers of microplastics (pieces less than 5 millimeters across) that disperse throughout the water.



    Due to the widespread increase in plastic production, there is six times as much plastic in the oceans as there was 40 years ago. Based on the amount of manufactured plastic, scientists have estimated that there are many trillion pieces of plastic in the ocean. To obtain a more precise idea about the amount, scientists conducted a study in 2010-2011 that involved sampling the ocean surface at 141 locations. After six months they concluded that only 7,000 to 35,000 tons of plastic were present on the ocean surface. It is widely believed, however, that tens of millions of tons of plastics have entered ocean waters. Moreover, the scientists primarily found larger pieces of plastic, which means that the quantity of microplastics found diverged from expectations to an even greater degree.



    Scientists have attempted to explain the apparent disappearance of vast amounts of plastic from the surface of the ocean. Plastic is hydrophobic-it repels water, like oil does-which by itself contributes to its buoyancy (ability to float). However, this hydrophobic quality attracts single-celled organisms, such as diatoms and bacteria, which attach themselves to the plastic's surface and replicate. Over time the resulting biofilm (layer of organisms) alters the density of the plastic and reduces its degree of hydrophobia, increasing its chances of sinking. Organisms residing in the biofilm release certain chemicals that attract other organisms, including barnacles, aquatic insects, and algae, which make their homes on the plastic. This adds to the plastic's weight and further increases its chances of sinking. In one experiment scientists submerged plastic food bags for three weeks, measuring the amount of biofilm and buoyancy of the bags each week. The bags sank deeper during each week of the experiment. Severe coastal storms and vertical movement of water associated with differences in temperature or salinity may be another reason why microplastics move into deeper waters. Scientists have found as many as 40 pieces of microplastic per 50 milliliters of sediment in locations sampled along the ocean floor.



    Some of the microplastics are likely ingested (eaten) by ocean organisms. Many marine invertebrates (animals lacking a backbone) are filter feeders-they draw water into their bodies and ingest tiny bits of food contained within it. These animals do not discriminate among food items and can easily take in plastics along with the rest of their meal. Thus, scientists have found microplastics in the bodies of marine organisms, including zooplankton, crabs fish, and marine worms. Although the plastic by itself can remain in or pass through the animals' bodies without significantly affecting them, many plastics come with pollutants left over from the manufacturing process or picked up as the plastics travel through the oceans, and these chemicals are often harmful to the animals.



    Copepods-tiny, free-swimming organisms that eat algae-are among the filter feeders that have been found to ingest microplastics. But then, in an apparent attempt to avoid taking in even more of these materials, copepods switch to feeding on smaller algae, ones that are even tinier than microplastics. As a result of this diet change, copepods' energy intake can drop by as much as 40 percent. These copepods lay smaller eggs that are unable to hatch successfully. Microplastics may also get stuck in the antennae of copepods and other zooplankton, where they interfere with the organisms' ability to sense food in the surrounding waters, and also in copepods' joints, limiting their ability to move and catch prey.


  • 暂无译文

  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 标签
    2 感谢 不懂
    解析

    【答案】ACE

    【题型】文章内容小结题

    【解析】这篇文章标题为“the problem with microplastics”, 以负面色彩为主。黑体句部分说的是文章的一个大背景“大量的消费品生产导致了大量的塑料最终流入海洋”,然后文章第二段说到实际在海洋表面的塑料不如流入海洋的塑料多。后面第三段和第四段并列提到了两种原因,第五段讲到Copepods的例子,对第四段进行进一步细化。

    选项A正确,对应原文第一段的内容,且第三段最后一句也提到了“throughout all depths of the ocean”相关的信息。

    选项B错误,原文第三段主要提到了biofilm以及其他organism导致海面的塑料下沉,与选项B的“that float near the surface of the ocean.”相反。另外原文也没有提到海洋动物靠着吃biofilm生存。

    选项C正确,对应原文第四段的内容,以及与前面的第七题相关。

    选项D错误,chemical bonds对应原文第一段,但是原文只提到了durable,未提及它们对于“different kinds of consumer products”都很有用。

    选项E正确,对应原文第三段,体现了段落however前后的内容。

    选项F错误,与上个选项一样对应第三段,但原文未提及塑料和油的chemical bonds比较,并且也未提及oil对海洋生物的影响。

    综上答案为ACE。

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

最新提问