机经真题 21 Set 4

纠错
  • Q1
  • Q2
  • Q3
  • Q4
  • Q5
置顶

Listen to a conversation between a student and the director of the campus Art Museum.

纠错
  • Q1
  • Q2
  • Q3
  • Q4
  • Q5
What is the conversation mainly about? (Select 2 answers.)
Click on 2 answers
  • A. A possible new job in the museum for the man

  • B. Skills needed by grant writers

  • C. The importance of grant funding for museums

  • D. The variety of tasks that must be done as part of a grant application

显示答案 正确答案: A C

我的笔记 编辑笔记

/
  • 原文
  • 译文
  • 查看听力原文

    关闭显示原文

    Listen to a conversation between a student and the director of the campus Art Museum.

    S: Hi, Miss Hendrick. I'm going to have a lighter course load next term, so I was wondering, would it be possible to get one more shift per week at the museum?D: Oh, maybe, there are other students whose schedules we need to accommodate. So I'll get back to you, okay? But you know what, there's a special project I'm hoping to get started on next term. Maybe you'd be interested? S: Definitely.D: There's a grant our museum is applying for.S: You want me to help with a grant application? I mean, I've never...D: No, no, it's already been submitted. Applications are quite complex, and we have staff members who have experience writing them. S: Right.D: Yes. Show me a non-profit institution without a good grant writer, and I'll show you one that's closed its doors.S: Even a university museum? Doesn't the school pay for everything?D: The university keeps our lights on, pays salaries and such, but we still need grants to pay for specific ventures like special exhibitions or projects.S: I didn't realize. Where do the grants come from?D: Places like governmental art agencies, non-profit organizations, but you must apply and make a case that the money will be used to benefit the public somehow. The grant we're applying for is from the State Arts Council.S: What will you do? I mean, if you get it?D: We have thousands of photographs in our collections, and we want to digitize them, create an archive that's accessible through the museum's website. We've been meaning to do it for a long time, but haven't had the resources.S: I've always been curious about that. Doesn't that mean fewer visitors? I mean, if you can view a museum's collection online?D: People still enjoy the experience of viewing art in person, that cannot be replaced.S: True. I guess making photos viewable online might make people who've never heard of us get interested in our on-site exhibits and events.D: It certainly could. But mainly, we'd like our collections to be accessible to the largest possible audience. In this case, anyone with an internet connection would be able to study and appreciate our photos. This particular grant would also create an opportunity for arts and humanities students to do work related to their fields, especially photography and museum studies.S: What kind of work? D: If we get the grant, we'll need a team to carry out the digitization, and we'd like students to be part of that team. Interested?

  • 听一段学生和校园艺术博物馆馆长之间的对话。

    学生:嗨,亨德里克女士。我下学期的课程负担会轻一些,所以我想问问,有没有可能每周在博物馆多上一个班次的班呢?馆长:嗯,有可能吧,不过我们还得协调其他学生的日程安排。我回头答复你,好吗?但你知道吗,下学期我希望启动一个特别项目。或许你会感兴趣? 学生:肯定感兴趣。馆长:我们博物馆正在申请一项拨款。学生:您是想让我帮忙申请拨款吗?我是说,我从来没……馆长:不不,申请已经提交了。申请流程相当复杂,我们有经验丰富的员工负责撰写申请材料。 学生:明白了。馆长:没错。要是有哪个非营利机构没有优秀的拨款申请撰写人员,那它离关门也不远了。学生:大学博物馆也是这样吗?学校不是会承担所有费用吗?馆长:学校负责维持我们的基本运营,比如支付水电费、员工工资之类的,但像举办特别展览或开展项目这些特定活动,我们还是需要申请拨款。学生:我之前都没意识到。这些拨款都是从哪儿来的呢?馆长:像政府艺术机构、非营利组织之类的。但你得提交申请,并且说明这笔钱将如何以某种方式造福公众。我们这次申请的拨款来自州艺术委员会。学生:如果申请成功了,你们打算怎么做呢?馆长:我们馆藏有数千张照片,我们想把它们数字化,创建一个可以通过博物馆网站访问的档案库。我们早就想这么做了,但一直没有足够的资源。学生:我一直很好奇这个问题。这不是意味着参观的人会变少吗?我的意思是,如果人们能在网上浏览博物馆的藏品的话。馆长:人们仍然喜欢亲自欣赏艺术作品的体验,这是无法替代的。学生:确实。我想把照片放到网上展示,可能会让那些从没听说过我们博物馆的人对我们的现场展览和活动产生兴趣。馆长:确实有这种可能。但主要是,我们希望尽可能多的人能够欣赏到我们的藏品。这样一来,任何能上网的人都可以研究和欣赏我们的照片。这笔特定的拨款也会为艺术和人文专业的学生创造与他们专业相关的实践机会,尤其是摄影和博物馆研究专业的学生。学生:什么样的工作呢? 馆长:如果我们申请到拨款,就需要一个团队来进行数字化工作,我们希望学生能加入这个团队。你感兴趣吗?

  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 本题对应音频:
    0 感谢 不懂
    音频1
    解析
    【答案】AC
    【题型】内容主旨题
    【原文定位】
    S: Hi, Miss Hendrick. I'm going to have a lighter course load next term, so I was wondering, would it be possible to get one more shift per week at the museum?
    D: Oh, maybe, there are other students whose schedules we need to accommodate. So I'll get back to you, okay? But you know what, there's a special project I'm hoping to get started on next term. Maybe you'd be interested?

    D: There's a grant our museum is applying for.

    D: We have thousands of photographs in our collections, and we want to digitize them, create an archive that's accessible through the museum's website.

    This particular grant would also create an opportunity for arts and humanities students to do work related to their fields, especially photography and museum studies.
    【选项分析】
    A:学生询问增加工作班次,之后提到博物馆可能开展的项目,自己可能参与其中,涉及新工作机会,A 正确。
    B:对话没有讨论撰写资助申请所需的技能,B 错误,排除。
    C:馆长提到博物馆需要资助来开展项目,体现了资助资金对博物馆的重要性,C 正确。
    D:对话未详细阐述资助申请中的各种任务,D 错误,排除。
    标签

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

如何吃透这篇文章?

Listen to a conversation between a student and the director of the campus Art Museum.

0人精听过

预计练习时间:12min7s

马上精听本文

最新提问