机经真题 25 Set 3

纠错
  • Q1
  • Q2
  • Q3
  • Q4
  • Q5
置顶

Listen to a conversation between a student and an employee at the food services' office.

纠错
  • Q1
  • Q2
  • Q3
  • Q4
  • Q5
Why does the student go to the food services office?
  • A. To find out if his club is eligible for a group discount on a meal

  • B. To pay his club's catering bill

  • C. To make an appointment with the food services director

  • D. To make arrangements for a catered meal

显示答案 正确答案: D

我的笔记 编辑笔记

/
  • 原文
  • 译文
  • 查看听力原文

    关闭显示原文

    Listen to a conversation between a student and an employee at the food services' office.S: This is the university food services' office, right?E: Yes. You're here to sign up for a meal plan, I'm guessing?S: No, actually already have one. I'm actually a member of the multicultural students club. We're organizing an event next month and we like to have catered food.E: Oh, okay. You're in the right place, but our catering coordinator is on vacation this week. I usually only deal with student dining contracts.S: Oh, no, I was really hoping to get all the catering details taken care of right away. We're kind of running out of time. It's scheduled for Friday, the 12th.E: Well, all right. I'll try my best to help, at least until the catering coordinator gets back. So what kind of event is it exactly?S: Oh, great! So, our club, the multicultural students club, it's about sharing different cultural, different cultures and foods, sharing them with students. We'd like to set up a buffet with all kinds of foods, like from a bunch of different countries.E: To expose students to international cuisine?S: Right, right! And it's going to be free for students. We're going to have more than food. There's going to be this folk music group from Ireland performing afterwards and a dance group from Brazil. We were awarded a grant by the student activities' committee, so we're doing as much as we can.E: That sounds like fun! How many people are you expecting?S: Probably 40 or 50? We're hosting it in the student union ballroom.E: Yeah, that's plenty big enough. You know, last year, the student art club spent a lot of time and money planning a grand opening celebration for the renovated campus art gallery. But they didn't realize there was already a popular sports event scheduled at the same time. So almost no one came to the gallery's grand opening.S: I know, I was there, it was awful.E: So, you already knew to check the calendar. Anyway, I'll reserve the date for catering. You'll have to get a member of the faculty to sign this authorization form. First, a club advisor or a professor who can endorse you, it's university policy. I'll ask the catering coordinator to email you next week about the food you want to order and the price.

  • 听一段学生和餐饮服务办公室工作人员之间的对话。学生:这里是大学餐饮服务办公室,对吧?工作人员:是的。我猜你是来报名餐饮计划的?学生:不是,实际上我已经报名了。我是多元文化学生俱乐部的成员。我们下个月要组织一场活动,想请人提供餐饮服务。工作人员:哦,好的。你来对地方了,但我们的餐饮协调员这周在休假。我通常只负责学生餐饮合同。学生:哦,不,我真希望能马上把餐饮的所有细节都搞定。我们时间有点紧了。活动定在 12 号星期五。工作人员:好吧,我会尽力帮忙,至少在餐饮协调员回来之前。那么,这到底是个什么样的活动呢?学生:哦,太好了!是这样的,我们俱乐部,多元文化学生俱乐部,旨在与学生们分享不同的文化和美食。我们想设置一个自助餐,提供来自不同国家的各种食物。工作人员:是想让学生们接触国际美食吗?学生:对,没错!而且对学生是免费的。我们的活动可不只有美食。之后会有一个来自爱尔兰的民间音乐团体表演,还有一个来自巴西的舞蹈团体表演。我们得到了学生活动委员会的资助,所以我们想尽可能把活动办得丰富些。工作人员:听起来很有趣!你们预计会有多少人参加?学生:大概 40 到 50 人吧。我们打算在学生会宴会厅举办活动。工作人员:嗯,那个场地足够大了。你知道吗,去年,学生艺术俱乐部花了大量时间和金钱,为翻新的校园艺术画廊策划了一场盛大的开幕庆典。但他们没注意到同一时间已经安排了一场很受欢迎的体育赛事。所以几乎没人来参加画廊的开幕活动。学生:我知道,我当时在场,太糟糕了。工作人员:所以,你已经知道要查看日程表了。不管怎样,我会为你预订餐饮服务的日期。你得找一位教员在这份授权表格上签字。可以是俱乐部的指导老师或者能为你作担保的教授,这是学校的规定。我会让餐饮协调员下周给你发邮件,沟通你想预订的食物和价格。

  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 本题对应音频:
    0 感谢 不懂
    音频1
    解析
    【答案】D
    【题型】对话目的题
    【原文定位】
    S: No, actually already have one. I'm actually a member of the multicultural students club. We're organizing an event next month and we like to have catered food.
    E: Oh, okay. You're in the right place, but our catering coordinator is on vacation this week.
    【选项分析】
    A:未提及团体折扣,排除。
    B:未提到支付账单,排除。
    C:未要求见主管,排除。
    D:明确为活动安排餐饮(have catered food),正确。
    标签

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

如何吃透这篇文章?

Listen to a conversation between a student and an employee at the food services' office.

0人精听过

预计练习时间:10min32s

马上精听本文

最新提问