【题型】细节题(根据what contribution判断)
【思路分析】问根据教授所说,狄更斯和他的出版商对系列出版物的成功做出了什么贡献;考查具体细节信息,定位到对应位置后,根据原文信息进行选择,不脑补,一一核对选项内容,对应好同义替换即可
【原文定位】(02:33--03:27)
All right, the other way that people had access to novels was through serials. Most of the books we consider famous works of the 19th century were first published in what we call serial publication form. That means they were published in magazines or newspapers over the course of about a year. Every week you'd buy a magazine or a newspaper, and there'd be another chapter from the book. This was a much less expensive way to buy literature. A version of this serial publication was actually invented by Dickens and his publishers. Instead of buying a magazine or newspaper with a lot of varied content in it. You'd buy just that month's installment of the book, bound in a soft cover. So, it looked just like a magazine, but all it had was a few chapters of the book and a couple of illustrations and advertisements.
【选项分析】
A ✔️: 原文有直接对应的句子(A version of this serial publication was actually invented by Dickens and his publishers. Instead of buying a magazine or newspaper with a lot of varied content in it. You'd buy just that month's installment of the book, bound in a soft cover.)注意积累installment:报章连载小说的一节;bound是bind的过去分词形式,捆,系的意思
B ×: 原文说的是不会有varied content,那就是说不会包含好几本书的内容,B与原文相反,排除
C ×: 没有提及通过增加广告数量降低了价格,排除
D ×: 没有提及劝说其他作者以连载方式发表小说,排除
【题目难度】中