托福听力新真经模考三

模考详情
分享小红书,免费领会员
Font Size: 默认
  • Font Size:默认
  • Font Size:14px
  • Font Size:20px
  • Font Size:16px
  • Font Size:18px
Speed: Normal
  • Slow:0.8倍
  • Normal:1.0倍
  • Fast:1.2倍
  • Rush:1.5倍
听力原文
精听文本

Question 4 of 6

收藏本题
What are three steps that Pierce took in order to test Nabokov's hypothesis?

A. She studied the wing patterns of North and South American species of blues.

B. She analyzed the DNA of American and Asian species of blues

C. She determined how the climate had changed over millions of years in the Bering Strait region.

D. She studied the effects of prolonged lack of food on migrating species of blues

E. She studied existing blues' tolerance to various temperatures

我的答案 BCE 正确答案 BCE

本题用时17s
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 题目讨论
  • 本题对应音频:
    2 感谢 0 不懂
    音频1
    解析

    【题型】细节题(根据What are three steps判断)

    【思路分析】问Pierce采取了哪3个步骤去验证Nabokov的假说;考查具体细节信息,定位到对应位置后,根据原文信息进行选择,不脑补,一一核对选项内容,对应好同义替换即可


    (female professor) But fast forward to today. Recently, another butterfly expert Naomi Pierce. That's P-I-E-R-C-E, Pierce. She read Nabokov’s paper and she became so intrigued with his hypothesis that she decided to test it out. So, she and her team did extensive work extracting and analyzing the DNA of a wide range of Asian and American blues species to determine their relationships. And they concluded from their analysis that not only were Nabokov’s classifications right, but that American blues could be traced back to a single common Asian ancestor.

    (male student) Wow! Was Nabokov right about the timing of the migrations?

    (female professor) He was! And how did they show this? Well, temperatures have fallen in the Bering Strait region over the last 11 million years, right? So, they looked at exactly when the temperatures fell and by how much during this period of time, then they studied the temperature tolerances and distribution of existing blues. This allowed them to estimate the temperature tolerances of blues ancestors. And they concluded that as the temperatures in the area surrounding the Bering Strait dropped, each new colonizing species had been more tolerant to the cold, allowing them to make the trip across the Bering Strait.

    【选项分析】

    A ×: 原文说研究的是Asian and American blues species的DNA,不是研究wing patterns of North and South American blues species,研究内容和蝴蝶种类均有误,排除

    B ✔️: 原文有直接对应的句子(analyzing the DNA of a wide range of Asian and American blues species)

    C ✔️: 原文有直接对应的句子(Well, temperatures have fallen in the Bering Strait region over the last 11 million years, right? So, they looked at exactly when the temperatures fell and by how much during this period of time)

    D ×: 原文没有提及长期缺乏食物的影响,排除

    E ✔️:原文有直接对应的句子(they studied the temperature tolerances and distribution of existing blues.)

    【题目难度】中

    标签
  • 题目讨论

    如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

译文

Listen to part of a lecture in a zoology class(female professor) Until recently, our main approach to classifying organisms into groups, their species, genus had been to classify them according to their similar physical features.These classifications have helped us understand how organisms are related in terms of their evolution.Of course, recent breakthroughs in DNA analysis have given us new information about many organisms, causing us to go back and reclassify them.But here\'s an interesting case where DNA analysis actually supported some previous classifications.Okay, our story starts with Vladimir Nabokov. (male student) Nabokov? The author from Russia?(female professor) Yes. Most of us know him for his fiction that made him famous in the 1950s, right?But little did you know, he also did extensive work as a taxonomist. In particular, Nabokov specialized in classifying species of butterflies.Well, in 1945, he wrote an extensive research paper, and that paper contained a radical hypothesis about a new way to classify a group of South American butterflies and its evolutionary origins.The group of butterflies is called Polyommatus blues, or blues for short.So, why radical? Well, blues have been studied for centuries, but there are over 400 species classified as blues, and they can be found in most of the northern regions of the world, but also from central Mexico to most of South America.So, their evolutionary relationships were far from understood. And where did they originate? Nobody knew.But in his paper, Nabokov proposed a new classification scheme for blues, and a very specific hypothesis for the evolution of North and South American blues that they all evolved from Asian ancestors.This kind of detailed analysis simply was unheard of among experts at that time.(male student) But how would blues have gotten to the Americas all the way from Asia?(female professor) Let\'s look at a world map. Okay. Nabokov believed that the ancestor of blues had migrated from Asia into Alaska, crossing what\'s now the Bering Strait, which was a solid landmass at the time.And this happened in five separate colonizing waves with a very specific timeline. The first wave took place about 11 million years ago.After reaching Alaska, this first group of blues slowly dispersed in North America and southwards down into South America, evolving into the South American species we find there today. They subsequently died out completely in North America.After that, between 9 and 1 million years ago, 4 other distinct colonies originating in Asia, occurred in succession again, at very specific times.Each colonization produced a new and distinct group of blues, each evolving from the ancestors that made the trip.And each of these distinct groups remained in the northern regions after crossing the Bering Strait, evolving into the species we find throughout much of North America today.Some hypotheses, but guess what? The scientific community just dismissed Nabokov’s ideas, mainly because he had no formal scientific training.But fast forward to today. Recently, another butterfly expert Naomi Pierce. That\'s P-I-E-R-C-E, Pierce.She read Nabokov’s paper and she became so intrigued with his hypothesis that she decided to test it out.So, she and her team did extensive work extracting and analyzing the DNA of a wide range of Asian and American blues species to determine their relationships.And they concluded from their analysis that not only were Nabokov’s classifications right, but that American blues could be traced back to a single common Asian ancestor.(male student) Wow! Was Nabokov right about the timing of the migrations?(female professor) He was! And how did they show this?Well, temperatures have fallen in the Bering Strait region over the last 11 million years, right?So, they looked at exactly when the temperatures fell and by how much during this period of time, then they studied the temperature tolerances and distribution of existing blues.This allowed them to estimate the temperature tolerances of blues ancestors.And they concluded that as the temperatures in the area surrounding the Bering Strait dropped, each new colonizing species had been more tolerant to the cold, allowing them to make the trip across the Bering Strait.(male student) Oh, and the first group that thrived in warmer climates dispersed southward as temperatures dropped.(female professor) Right. Whereas the subsequent groups could tolerate the northern climates.So, they evolved into the species we find in the northern areas of the Americas today.