纠错
置顶

The Effects of Squirrels' Storing Behavior

纠错

Paragraph 4 suggests that seedlings are most likely to establish themselves when

Click on an oval to select your answer. To choose a different answer,

click one different oval.

  • A
    squirrels store nuts where other seedlings have already established
  • B
    squirrels store nuts in new locations, rather than in the same location year after year
  • C
    nuts are stored by a squirrel with previous scatter-hoarding experience
  • D
    squirrels are able to store more seeds and nuts than they need
显示答案
正确答案: D

我的笔记 编辑笔记

  • 原文
  • 译文
  • In a process known as scatter-hoarding, some species of squirrels store food for future use in many different locations. Using this process, the squirrels will store hundreds if not thousands of seeds and nuts per individual squirrel. Early observations led to the long-held notion that squirrels store more than they need and then forget where many seeds and nuts are stored, allowing some of them to germinate(begin growing into new plants) and become established(grow roots). More recent research, however, suggests a far more complicated picture, one in which the squirrels are considerably more efficient at seed and nut recovery and in which germination and establishment occur under far more limited circumstances than previously thought. Nevertheless, scatter-hoarding squirrels are critical for seed dispersal and, in many forest systems, they may serve as its principal agents. Experimental evidence strongly suggests that individual squirrels remember precise locations of their stored nuts, most likely based on spatial information, as is also shown for the scatter- hoarding corvids (birds such as rocks, jays and crows).This is not to say that they don't steal from one another, pilfering is common and sometimes even extreme. Yet in many situations these scatter-hoarders may have control over their own scatter-hoards.



    The process by which scatter- hoarding squirrels disperse seeds, nuts, and fruits is rather involved. It is perhaps best demonstrated by the eastern gray squirrel, which resides predominantly in oak forests throughout much of the central and eastern United States. Numerous experimental studies now demonstrate that this species is highly selective with respect to the nuts that are eaten and those that are stored. Acorns of red oak species, for example, are significantly preferred for scatter hoarding over those of white oak. Typically, the acorns of red oak species are higher in fat content and tannin levels that reduce the tastiness and digestibility of plant foods, but they also exhibit dormancy (a period in which development is temporarily halted to conserve energy) prior to germination. White oak acorns, in contrast, have lower tannin and fat levels and germinate rapidly in the autumn, sometimes while still attached to the tree. Behavioral experiments by Michael Steele, Peter Smallwood, and others show that in the autumn, gray squirrels selectively consume white oak acors, but at the same time they also selectively store red oak acorns, primarily because of their delayed germination schedules and reduced perishability. Tannins and fats secondarily influence the squirrels' eating preferences, but overall the primary determinant of their fall caching(storing) decisions is the germination pattern.



    Indeed, early germination in white oak acorns appears to have exerted a strong selective pressure on eastern gray squirrels. Several decades ago, John F. Fox demonstrated that when faced with heavy crops of white oak acorns, gray squirrels hide these more perishable food stores, but, when doing so, they carefully cut-off the small embryo at the pointed end of the acorn with a few quick scrapes of their front teeth to prevent the acorn from germinating. Moreover, in experiments with captive-raised eastern gray squirrels having no previous experience with acorns, they also attempt embryo-excision-removal). But they often perform it incorrectly or on the wrong part of an acorn. Thus the behavior may be largely inborn. Although numerous other rodents- such as mice, chipmunks and southern flying squirrels--selectively store red oak acorns, these species do not appear to perform embryo removal. Hence this excision behavior may be unique to a few lineages of squirrels that regularly scatter-hoard acorns.



    Numerous other nut characteristics.., nut size, weight, and insect infestation) also influence the food-hoarding decisions of scatter-hoarding squirrels in many predictable ways. Ultimately, many of these behavioral decisions, in turn, affect where nuts are hidden and the likelihood that the nuts will germinate and establish if they are not recovered. We currently know that the sites frequently selected by eastern gray squirrels for scatter-hoarding- are often coincidentally optimal for germination. And these are also the sites where acorns store well. We also know that the probability of seeding establishment increases during years with high yields, when animals store large quantities of seeds and nuts and some are not recovered.


  • 暂无译文

  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 标签
    1 感谢 不懂
    解析

    【答案】D

    【题型】推理题

    【解析】题干问的是:第4段表明,幼苗最有可能在什么时候生长。通过题干seedlings和establish themselves定位到段尾句“We also know that the probability of seeding establishment increases during years with high yields, when animals store large quantities of seeds and nuts and some are not recovered.”大意为:在高产年份,当动物储存了大量的种子和坚果,而有些种子和坚果没有被回收时,种子生长的可能性会增加。结合本段第二句“Ultimately, many of these behavioral decisions, in turn, affect where nuts are hidden and the likelihood that the nuts will germinate and establish if they are not recovered. ”如果坚果没有被发现,它们将有发芽和成熟的可能性。换句话说,只有当松鼠能够储存比自己所需食用数量更多的坚果时,多出来的那一部分坚果才能生根发芽,对应D选项。

    A选项,意思是松鼠在其他树苗已经生长的地方储存坚果,原文未提及,排除。

    B选项,意思是松鼠将坚果储存在新的地点,而不是年复一年地储存在同一地点。本段第三句“We currently know that the sites frequently selected by eastern gray squirrels for scatter-hoarding- are often coincidentally optimal for germination. ”东部灰松鼠有经常选择的分散囤积地点,B选项与该信息矛盾,排除。

    C选项,意思是坚果由有过分散囤积经验的松鼠储存,原文未提及,排除。

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

最新提问