考满分托福阅读新题模考(第004套)

分享小红书,免费领会员
Font Size: 默认
  • Font Size:默认
  • Font Size:14px
  • Font Size:20px
  • Font Size:16px
  • Font Size:18px

Question 10 of 10

收藏本题
Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.

Answer Chiose:

A. Tigers also have stripes, but because they are predators, they do not use their stripes to hide from attackers in the way that zebras do.

B. It has been suggested that zebras' stripes discourage predators attacks and that the stripes can also confuse both predators and flies

C. Research has shown that biting flies played a role in the extinction of a subspecies of zebra that lacked stripes on part of its body.

D. Differences in the striping patterns between zebras and extinct quaggas raise questions about zebras' stripes that are difficult to answer because quaggas can only be studied indirectly.

E. Horses, which developed immunity to many parasites, did not evolve stripes, and this helps explain the role of stripes in zebras.

F. African biting flies, which transmit dangerous diseases, could be particularly dangerous to zebras, but the flies avoid striped objects

Scientists have several new theories that challenge a long-standing belief about the reason that zebras have stripes.

我的答案:BCF 正确答案:BDF

本题用时25s
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 题目讨论
  • 标签
    0 感谢 0 不懂
    解析

    【题型】总结题

    【解析】根据文章标题和黑体句,本篇文章讨论了斑马的条纹,并且提出了一些新观点来挑战长久以来对斑马条纹的解释。

    选项A错误,“老虎也有条纹,但因为它们是食肉动物,它们不会像斑马那样用条纹躲避攻击者”,与原文第一段的内容矛盾,原文说的是老虎要靠条纹伪装。

    选项B正确,“有人提出斑马的条纹可以阻止捕食者的攻击,而且条纹还可以迷惑捕食者和苍蝇”,对应原文第二、三段的主要内容。

    选项C错误,“研究表明,biting flies在斑马的一个亚种的灭绝中扮演了一个角色,这种斑马的身体部分没有条纹”,原文未提及,且混淆了原文第三段和最后一段的内容。

    选项D正确,“斑马和已灭绝的quaggas的条纹模式的差异提出了关于斑马条纹的问题,这个问题很难回答因为quaggas只能间接地研究”,对应原文第五段的内容。

    选项E错误,“马对许多寄生虫产生了免疫力,却没有进化出条纹,这有助于解释条纹在斑马身上的作用。” 与原文第四段内容相反。

    选项F正确,“非洲的biting flies会传播危险的疾病,对斑马可能特别危险,但它们会避开有条纹的物体”,对应原文第三段的主要内容。

    综上答案为BDF。

  • 题目讨论

    如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

译文
Zebra Stripes

Zebras, horse like animals native to the grasslands of Africa, are known for their distinctive black and white stripes. Historically many scientists thought zebras' stripes served to camouflage (hide) them from predators, such as lions and hyenas. This assumption was based on the observation that other animals, such as tigers, have similar stripes that make them less visible. However, in recent years scientists have noted that zebras' environment and behavior are not well suited to camouflage by stripes. Tigers often inhabit heavily forested areas in which there, vertical stripes help them blend in with the surrounding trees, but zebras typically inhabit open grasslands. Unlike tigers, who use stealth to stalk their prey, zebras are herbivores that rarely hold still when threatened by predators; instead, they rely on their good eyesight to spot predators at a distance and flee at any signal of danger.

/

A zebra's stripes may help to protect it in other ways. Stripes may help zebras blend in with each other, rather than blend in with their environment. Zebras live in large herds, and they flee as a group when threatened. The dense pattern of moving zebra stripes may appear as a mass of confusing images, making it difficult for predators to target individual zebras. Catching a fleeing zebra requires a precisely timed final leap, and a zebra's stripes may interfere with predators' perception of distance. Because zebras have some ability to defend themselves by using their hind legs to kick at pursuing predators, at times powerfully enough to cause serious injury, a zebra's distinctive stripes may also serve as a warning that encourages predators to seek less dangerous prey. However, none of these explanations is strongly supported by observation. Zebras are killed by lions about as frequently as other unstriped prey animals.

More recently, scientists have suggested that the primary purpose of stripes is to protect zebras from biting flies. The grasslands of Africa are home to a number of species of flies that feed on the blood of large mammals and can cause considerable damage through blood loss and the transmission of diseases. Laboratory tests have shown that biting flies are less likely to land on objects covered in black and white stripes than on solid black on white surfaces. It is not yet known why biting flies would avoid striped objects, but scientists have suggested that the explanation lies in the mechanisms of flies' vision, which is simple and apparently confused by stripes. The stripes may make it difficult for flies to detect the outline of a zebra's body or cause the flies to confuse a zebra for a collection of thin, vertical objects that do not resemble potential victims. Scientists have analyzed the stomach contents of wild biting flies and have found relatively little zebra blood.

If stripes are an effective means of protection against biting flies. then why have other animals not evolved stripes as well? One theory is that zebras are particularly vulnerable to flies because of their unusually short hair and developed stripes as an alternative protective measure. Horses, which are closely related to zebras, are indeed extremely susceptible to biting flies when imported to Africa. They are frequently infected by fly-borne parasitic infections which are often fatal even when veterinary treatment is provided. Horses do not develop immunity to the parasites and so can be repeatedly re-infected.

Other puzzles remain. For instance, biting flies seem to be most discouraged by horizontal stripes, but the stripes on zebras are mostly vertical. More mysteriously, not all zebras are covered in stripes: the quagga, an extinct subspecies of zebra, had fainter stripes that were present only on the front half of its body. If stripes protect from flies, why would the quagga lack protection on half of its body? This cannot be explained by environmental factors because quaggas' range overlapped with that of fully striped zebras. One possible explanation is that if they only have stripes on half of their body, quaggas can more easily distinguish between their own and other species of zebra, making it easier for them to follow the solid-colored hindquarters when fleeing from predators. This behavioral hypothesis is unfortunately impossible to test, because scientists can only study the quagga through preserved museum specimens and a handful of nineteenth-century photographs.