托福阅读新真经模考三

分享小红书,免费领会员
Font Size: 默认
  • Font Size:默认
  • Font Size:14px
  • Font Size:20px
  • Font Size:16px
  • Font Size:18px

Question 6 of 10

收藏本题
In paragraph 4, the author mentions the need for further discoveries in order to

A. emphasize that the fossil record does not provide evidence about when today's insect groups originated

B. suggest that additional fossils might clarify the early evolution of primitive wingless insects

C. argue that currently known fossils do not preserve the characteristics of insects from the Devonian period

D. explain that insect fossils preserved in ancient hot spring sediments are hard to date accurately

Paragraph 4 is marked with []

我的答案 A 正确答案 B

本题用时2min33s
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 题目讨论
  • 标签
    0 感谢 0 不懂
    解析


    【答案】B

    【题型】修辞目的题

    【解析】整个文段结构先理一下,首句说的是化石记录掌握着很多关于现代昆虫的有用信息。第二句主干说的是“原始无翅膀的昆虫貌似经历了一些分化在xx时期”,然后转折后出现题干的论据,“然而不幸的是,这些时期的信息太少了,需要进一步探索”。所以这道题问作者提到 “需要进一步探索”的目的就是为了弄清楚前一句所说的,关于“原始无翅膀的昆虫经历了分化”相关的信息。所以能够对应选项B:论据想说明额外多一些化石或许能阐明原始无翅昆虫的早期进化。定位句之后的两句其实都在进一步说明“需要进一步探索”,先说到了Rhyniognatha hirsti是目前所知最古老的化石昆虫,是从Devonian时期(416-359 million years ago)的化石中发现的。然而,这个物种一些更高级的特征,说明还有更原始的,更古老的昆虫有待发现。

    选项A中的论点说的是“化石记录没法提供关于现代昆虫起源的信息”,与原文第一句相反。

    选项C表达的是“现代所知的化石不能保留Devonian时期的昆虫特征”,原文未提及。

    选项D说为了解释“保存在古温泉沉积物中的昆虫化石很难准确地确定年代”,原文未提及。

    综上答案为B。

  • 题目讨论

    如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

译文
Understanding Insects through Fossils

Although it has been estimated that insects account for roughly one-third of all animal species alive today, insects are, on the whole, poorly represented in the available fossil record, where many species are known from just a single specimen, and a high proportion of fossil insects come from exceptional fossil deposits that are sporadically distributed in time and space. Nonetheless, about 40,000 species of insects have been described as fossils, with many more awaiting description. Foremost among insect-rich deposits are ambers in which complete external preservation of insects is routine. Amber is the fossilized resin of a few particular kinds of trees. Oozing out of the bark, this resin had the ability to trap and surround insects, as well as other small animals, protecting them from the normal processes of organic decay as it hardened into transparent, yellow or orange amber. The chemical process of "amberization" could take up to 10million years. During this time, it was common for amber initially buried in the soil to be washed out by rivers and redeposited in the sea.

/

Although the oldest amber comes from the Carboniferous period (360-290 million years ago), the great majority of amber deposits were formed between the start of the Cretaceous period(146 million years ago)and the present. They provide priceless windows on the insects and other small animals living at the time in the forests where amber-producing trees grew. Elsewhere in the fossil record, insects can be found in fine-grained sedimentary rocks, such as clays and silts deposited in freshwater lakes and sluggish rivers. Unlike the insects in amber, these fossils generally comprise only fragments, particularly of wings or wing cases, although more complete examples can be found, such as the dragonflies of the famous Jurassic Solnhofen Limestone of Bavaria.

The fossil record describes a multiplicity of insects that scientists have grouped according to their features. The most basic categorization of insects is into a primitive group without wings, called the Apterygota, and the winged Pterygota. Surviving apterygotes include the springtails and silverfish. They are now relatively rare, comprising less than 1 percent of all insect species. Pterygotes are divided into those with wings that cannot be folded, which are called the Palaeoptera, and a larger, more advanced group, the Neoptera, capable of folding their wings close to the body. Mayflies, dragonflies and damselflies are all palaeopteran insects, while the neopterans include locusts, butterflies, and wasps.

In spite of its imperfection, the fossil record holds a lot of useful information about the times of origination of insect groups that are alive today. Primitive wingless insects-the apterygotes-appear to have undergone an initial diversification during the Devonian period (416-359 million years ago), possibly even the Silurian period (444-416 million years ago). Unfortunately, however, relatively few fossil insects of this age are known and there is a great need for further discoveries. The oldest known fossil insect is currently Rhyniognatha hirsti from the early Devonian fossils in Scotland. However, this species, preserved in sinter (mineral sediment) from an ancient hot water spring that was active between 400 and 412 million years ago, exhibits some advanced characteristic, implying that there are more primitive, older insects still to be discovered.

Fossil insects with preserved wings (Pterygota)first occur in the mid Carboniferous. The evolution of wings was accompanied by an increase in maximum body size. A remarkable dragonfly called Meganeura with a wingspan approaching 70 cm has been described from the late Carboniferous. This inhabitant of the forests is one of the largest insects ever to have lived. The huge size of Meganeura has led to speculations about the composition of the atmosphere at the time, the powered flight of such a large insect perhaps demanding an atmosphere containing higher levels of oxygen than that of the present day. Unfortunately, the fragmentary insect fossil record sheds little light on the origin of flight, as the oldest winged insects already had fully formed wings.