考满分托福阅读新题模考(第002套)

分享小红书,免费领会员
Font Size: 默认
  • Font Size:默认
  • Font Size:14px
  • Font Size:20px
  • Font Size:16px
  • Font Size:18px

Question 2 of 10

收藏本题
In paragraph 2,why does the author discuss the four finch species that crush seeds within their beaks?

A. To suggest one way of testing Darwin's view that evolution determined the shape of finch beaks

B. To emphasize that the finches with stouter beaks required a diet of larger seeds in order to survive in their island environment

C. To argue that evolution may not have been the only factor in the shaping of finch beaks

D. To explain why the other species observed by Darwin do not exist today

Paragraph 2 is marked with []

我的答案 A 正确答案 A

本题用时5min5s
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 题目讨论
  • 标签
    0 感谢 0 不懂
    解析

    【题型】修辞目的题

    【正确答案】A

    A. 这是正确的。段落中提到,如果达尔文关于雀鸟喙形状被进化塑造的观点是正确的,那么应该可以看到不同种类的雀鸟在扮演其进化角色,每种雀鸟使用它们的喙来获取特定的食物。通过观察四种用喙压碎种子的雀鸟如何分别吃不同种类的种子,可以测试达尔文的观点。

    B. 这个选项是不正确的,因为段落并没有特别强调生存需求,而是讨论了如何通过观察食物选择来验证进化对喙形状的影响。

    C. 这个选项也是不正确的,因为段落并没有提到其他因素,而是集中在如何通过食物选择来验证进化对喙形状的影响。

    D. 这个选项是不正确的,因为段落并没有讨论物种灭绝的问题,而是集中在现存物种如何通过其特定食物选择展示其进化角色。

    因此,正确答案是 A。


  • 题目讨论

    如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

译文
Beaks of Darwin' Finches

In 1835, before he had developed his theory of evolution, Charles Darwin collected specimens of 13 previously unknown species of finches from the isolated Galapagos Islands. The Galapagos finches closely resembled a species of finches living on the mainland of South America, but each of the Galapagos species of finches had a differently shaped beak unique to it. His observations led Darwin to speculate that "from an original paucity of birds in this archipelago , one species has been taken and modified for different ends." This is the essence of Darwin's theory of evolution by natural selection: birds with a particular beak shape survived and reproduced because their beak made them well adapted for using a particular food source. In this way one original species that came to Galapagos from the mainland ultimately evolved into 13 new species.

/

The correspondence between the beaks of the 13 finch species and their food source immediately suggested to Darwin that evolution had shaped them. If his suggestion that the beak of an ancestral finch had been shaped by evolution is correct,then it ought to be possible to see the different species of finches acting out their evolutionary roles, each using their beaks to acquire their particular food specialty. The four species that crush seeds within their beaks, for example, should feed on different seeds, those with stouter beaks specializing in harder-to- crush seeds.

Many biologists visited the Galapagos after Darwin, but it was 100 years before any tried this key test of his hypothesis when the great naturalist David Lack finally set out to do this in 1938. Observing the birds closely for a full five months, his observations seemed to contradict Darwin's proposal. Lack often observed many different species of finch feeding together on the same seeds. We now know that it was Lack's misfortune to study the birds during a wet year, when food was plentiful. The finch's beak is of little importance in such flush times; small seeds are so abundant that birds of all species are able to get enough to eat.

The key to successfully testing Darwin's proposal that the beaks of Galapagos finches are adaptations to different food sources proved to be patience. Starting in 1973, Peter and Rosemary Grant of Princeton University and generations of their students have studied the medium ground finch Geospiza fortis on a tiny island in the center of the Galapagos called Daphne Major. These finches feed preferentially on small, tender seeds produced in abundance by plants in wet years. The birds resort to larger, drier seeds, which are harder to crush, only when small seeds become depleted during long periods of dry weather and plants produce few seeds.

The Grants quantified beak shape among the medium ground finches of Daphne Major by carefully measuring beak depth(width of beak, from top to bottom, at its base) on individual birds. Measuring many birds every year, they were able to assemble a detailed portrait of evolution in action. The Grants found that beak depth changed from one year to the next in a predictable fashion. During droughts, plants produced few seeds and all available small seeds were quickly eaten, leaving large seeds as the remaining source of food. As a result, birds with large beaks survived better, because they were better able to break open these large seeds. Consequently, the average beak depth of birds in the population increased the next year, only to decrease again when wet seasons returned.

]Could these changes in beak dimension reflect the action of natural selection? An alternative possibility might be that the changes in beak depth do not reflect changes in gene frequencies, but rather are simply a response to diet - perhaps during lean times the birds become malnourished and then grow stouter beaks, for example. If this were the case, it would not be genetics but environment alone that influences beak size. To rule out this possibility, the Grants measured the relation of parent bill size to offspring beak size, examining many broods over several years. The depth of the beak was passed down faithfully from one generation to the next, regardless of environmental conditions, suggesting that the differences in beak size indeed reflected genetic differences.