托福阅读新真经模考二

分享小红书,免费领会员
Font Size: 默认
  • Font Size:默认
  • Font Size:14px
  • Font Size:20px
  • Font Size:16px
  • Font Size:18px

Question 10 of 10

收藏本题
Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points.

Answer Chiose:

A. Rural people began performing simple mechanical tasks to produce goods and scientific advances resulted in the development of new sources of power

B. The mining of raw materials such as coal was made easier by techniques and modernized equipment

C. Industries that involved taking metals and other minerals from the ground were less influenced by the Industrial Revolution than were other sectors such as manufacturing and service

D. Craftspeople in metal industries resisted newly introduced industrial techniques because these new techniques conflicted with their ritual and traditions

E. The Industrial Revolution depended on the rapid distribution of goods, which led to improved systems of transportation

F. The Industrial Revolution introduced new technological methods for building canals, resulting in the revolutionizing of the shipbuilding industry.

The Industrial Revolution began in Great Britain in the early 1700s and fundamentally restructured the European economy.

我的答案:AEF 正确答案:ABE

本题用时4s
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 题目讨论
  • 标签
    0 感谢 3 不懂
    解析


    【答案】ABE

    【题型】文章内容小结题

    【解析】根据文章标题和黑体句,整篇文章讲的就是英国工业革命的起源。第一段说到了工业革命对人民手工业带来的影响。第二段没有出题,主要说的是对于棉花制造业的影响。第三段讲的是冶金业在工业革命中的进步,第四段说的是第一产业,也就是矿产采集业的影响。最后一段没有出题,主要讲的是运输服务业的革命。

    选项A正确,说的是“人们开始从事简单的机械工作来生产商品,并且科学的进步导致了新能源的开发”,对应第一段的主要内容,且前面第三题有考到相关信息。

    选项B正确,原材料比如煤的开采变得更容易了,对应原文第四段的内容。

    选项C错误,说的是“原材料开采工业受到工业革命的影响,比制造业和运输业受到的影响要小”,虚假比较原文未提及。

    选项D错误,提到“ritual and traditions”是在第三段,但原文未提及“冶金业的工匠抵制新引进的工业技术”。

    选项E正确,说的是“工业革命依赖于货物的快速流通,导致了运输系统的改进”,对应原文最后一段的主要内容。

    选项F错误,与“canal”和“shipbuilding”相关的信息在最后一段,但原文未提及建造运河的新技术。

    综上答案为ABE。

  • 题目讨论

    如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

译文
Origins of the Industrial Revolution

The Industrial Revolution, the wave of technological, economic and social changes that helped produce what we know as modern Europe, arose among back-country English cottage craftspeople in the early 1700s and fundamentally restructured industry. First, human hands were replaced by machines in the fashioning of finished products, rendering the word manufacturing, made by hand technically obsolete.No longer would the weaver sit at a hand loom and painstakingly produce each piece of cloth. Instead, large mechanical looms were invented to do the job faster and more economically. Second, human power gave way to various forms of inanimate power. The machines were driven by water power, the burning of fossil fuels, and later by hydroelectricity and the energy of the atom. Men and women, once the proud producers of fine handmade goods, became tenders of machines. Within a century and a half of its beginnings, this economic revolution had greatly altered industrial activity.

/

The initial breakthrough came in the secondary, or manufacturing sector. More exactly, it occurred in the British cotton textile industry, centered at that time in the district of Lancashire in western England. At first the changes were modest and on a small scale. Mechanical looms were invented, and flowing water, long used as a source of power by local grain millers, was harnessed to drive the looms. During this stage, manufacturing industries remained largely rural, diffusing to sites where rushing streams could be found, especially waterfalls and rapids. Later in the eighteenth century the invention of the steam engine provided a better source of power, and a shift away from water-powered machines occurred. In the United States, too, the first factories were textile plants.

Metallurgy was also affected. Traditionally, metal industries had been small-scale, rural enterprises, carried on in small forges (fireplaces where metals were heated and shaped) situated near ore deposits. Forests provided charcoal for the smelting process in which ores were melted and fused. The chemical changes that occurred in the making of steel remained mysterious even to the people who made steel, and much ritual superstition and ceremony were associated with steelmaking. Techniques had changed little in 2, 500years. The Industrial Revolution radically altered all this. In the eighteenth century, a series of inventions by iron makers allowed the old traditions, techniques, and rituals of steelmaking to be swept away and replaced with scientific, large-scale industry. Coke, nearly pure carbon derived from high-grade coal, was substituted for charcoal in the smelting process. Large blast furnaces replaced the forge, and efficient rolling mills took the place of hammer and anvil. Mass production of steel resulted, and the new industrial order was built of steel. Other manufacturing industries made similar transitions and entirely new types arose, such as machine-making.

Primary industries-those that gather or extract raw materials-were also revolutionized. The first to feel the effects of the new technology was coal mining. The adoption of the steam engine necessitated huge amounts of coal to fire the boilers and the conversion to coke in the smelting process further increased the demand for coal. Fortunately, Great Britain had large coal deposits. New mining techniques and tools were invented, so that coal mining became a large-scale, mechanized activity. Coal, heavy and bulky, was difficult to transport. As a result, manufacturing industries began flocking to the coalfields in order to be near the supply. Similar modernization occurred in the mining of iron ore, copper, and other metals needed by rapidly growing industries.

The Industrial Revolution also affected the tertiary(service) sector, most notably in the form of rapid bulk transportation. The traditional wooden sailing ships gave way to steel vessels driven by steam engines, canals were built, and the British-invented railroad came on the scene. The principal stimulus that led to these transportation breakthroughs was the need to move raw materials and finished products from one place to another, both cheaply and quickly. The impact of the Industrial Revolution would have been minimized had not the distribution of goods and services also been improved, It is no accident that the British, creators of the Industrial Revolution, also invented the railroad, initiated the first large-scale canal construction and revolutionized the shipbuilding industry.