纠错
置顶

Pleistocene Extinctions

纠错

Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage.

This question is worth 2 points.

Drag your answer choices to the spaces where they belong. To remove an answer choice, click on it.To review the passage, click VIEW TEXT.

No single hypothesis by far can fully explain the phenomenon of Pleistocene Extinctions.

显示答案
正确答案: A D F
  • A.
    Rapid climate change has been proposed as a cause of the extinctions, though there is strong evidence that mammals were able to survive similar climate changes in the past.
  • B.
    The climatic hypothesis has gained more support than the prehistoric overkill hypothesis because climate change can explain why very few extinctions occurred in Europe and Africa.
  • C.
    Some researchers have begun to doubt the idea that mass extinctions occurred at the end of the Pleistocene, because large animal remains are rarely found at settlements dating from this time.
  • D.
    Late Pleistocene hunters may have killed off large mammals when they first arrived in certain areas, but evidence from settlements and animal remains does not often support this hypothesis.
  • E.
    According to the prehistoric overkill hypothesis, the extinctions were concentrated in North and South America because these areas had more hunters and smaller populations of large mammals.
  • F.
    Although neither the climatic hypothesis nor the prehistoric overkill hypothesis alone explains late Pleistocene extinctions, elements of both and other factors may have contributed to the extinctions.

我的笔记 编辑笔记

  • 原文
  • 译文
  • At the end of the Pleistocene (roughly 11,500 years ago), many large mammals became extinct. Large mammals in the Americas and Australia were particularly hard-hit. In Australia, 15 of the continent's 16 of large mammals died out; North America lost 33 of 45 genera of large mammals, and in South America 46 of 58 such genera went extinct. In contrast, Europe lost only 7 of 23 such genera, and in Africa south of the Sahara only 2 of 44 died out. What caused these extinctions?  Why did these extinctions eliminate mostly large mammals?  Why were the extinctions most severe in Australia and the Americas?  No completely satisfactory explanation exists, but two competing hypotheses are currently being debated. One holds that rapid climatic changes at the end of the Pleistocene caused extinctions, whereas another, called prehistoric overkill, holds that human hunters were responsible.



    Rapid changes in climate and vegetation occurred over much of Earth's surface during the late Pleistocene, as glaciers began retreating. The North American and northern Eurasian open steppe tundras (treeless and permanently frozen land areas) were replaced by conifer and broadleaf forests as warmer and wetter conditions prevailed. The Arctic region changed from a productive herbaceous one that supported a variety of large mammals, to a relatively barren waterlogged tundra that supported a far ‍sparser‍ fauna. The southwestern United States region also changed from a moist area with numerous lakes, where saber-tooth cats, giant ground sloths, and mammoths roamed, to a semiarid environment unable to support a diverse fauna of large mammals.



    Rapid changes in climate and vegetation can certainly affect animal populations, but the climate hypothesis presents several problems. First, why did the large mammals not migrate to more suitable habitats as the climate and vegetation changed?  After all, many other animal species did. For example, reindeer and the arctic fox lived in southern France during the last glaciation and migrated to the Arctic when the climate became warmer. The second argument against the climatic hypothesis is the apparent lack of correlation between extinctions and the earlier glacial advances and retreats throughout the Pleistocene Epoch. Previous changes in climate were not marked by ‍episodes‍ of mass extinctions.



    Proponents‍ of the prehistoric overkill hypothesis argue that the mass extinctions in North and South America and Australia coincided closely with the arrival of humans. Perhaps hunters had a tremendous impact on the faunas of North and South America about 11,000 years ago because the animals had no previous experience with humans. The same thing happened much earlier in Australia soon after people arrived about 40,000 years ago. No large-scale extinctions occurred in Africa and most of Europe because animals in those regions had long been familiar with humans.



    One problem with the prehistoric overkill hypothesis is that archaeological evidence indicates the early human inhabitants of North and South America, as well as Australia, probably lived in small, scattered communities, gathering food and hunting. How could a few hunters destroy so many species of large mammals?  However, it is true that humans have caused major extinctions on oceanic islands. For example, in a period of about 600 years after arriving in New Zealand, humans exterminated several species of the large, flightless birds called moas. A second problem is that present-day hunters concentrate on smaller, abundant, and less dangerous animals. The remains of horses, reindeer, and other small animals are found in many prehistoric sites in Europe, whereas mammoth and woolly rhinoceros remains are scarce. Finally, few human artifacts are found among the remains of extinct animals in North and South America, and there is usually little evidence that the animals were hunted. Countering this argument is the assertion that the impact on the previously unhunted fauna was so ‍swift‍ as to leave little evidence.



    The reason for the extinctions of large Pleistocene mammals is still unresolved and probably will be for some time. It may turn out that the extinctions resulted from a combination of different circumstances. Populations that were already under stress from climate changes were perhaps more vulnerable to hunting, especially if smaller females and young animals were the preferred targets.


  • -
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 标签
    0 感谢 不懂
    解析

    段落大意:

    第一段:对于更新世末期许多大型哺乳动物灭绝的原因,有两种猜测:1)气候变化 2)人类过度捕杀

    第二段:气候变化的猜测:在更新世晚期,随着冰川开始消退,地球表面的大部分地区(文中具体说明)都发生了气候和植被的迅速变化

    第三段:对气候变化猜测提出质疑:1)为什么动物不迁徙 2)缺少明显的关联性(冰川消退和动物灭绝之间)

    第四段:人类过度捕杀的猜测:因为(North and South America&Australia)这些地区的动物不熟悉人类

    第五段:对人类过度捕杀的猜测提出质疑:1)人类生活的范围很小2)人类涉猎的对象多是小型、量多、危险性较小的动物(例证:动物残骸)3)较少证据证据动物是被猎杀的(反驳:捕杀过快,没有留下证据)

    第六段:对于更新世末期许多大型哺乳动物灭绝的原因尚未可知,可能是多种环境综合作用的结果

     

    答案:A D F

    题型:文章内容小结题

    解析:

    选项A,对应第三段内容;

    选项B,信息未提及“The climatic hypothesis has gained more support than the prehistoric overkill hypothesis”;

    选项C,“Some researchers have begun to doubt the idea that mass extinctions occurred at the end of the Pleistocene”信息未提及;

    选项D,对应第四五段内容;

    选项E,“more hunters and smaller populations of large mammals”与第五段内容不符:

    选项F,对应最后一段内容。

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

最新提问