纠错
置顶

Europe in the High Middle Ages

纠错

Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage.

This question is worth 2 points.

Drag your answer choices to the spaces where they belong. To remove an answer choice, click on it.To review the passage, click VIEW TEXT.

After 500 years of stagnation, Europe began to develop toward the end of the tenth century, starting with agricultural innovation.

显示答案
正确答案: B C F
  • A.
    Peasants in southern Europe developed a three-field system of crop rotation that was based on agricultural practices used by Roman farmers.
  • B.
    By rotating their land, using three fields rather than the traditional two, many northern farmers were able to harvest twice during the year, significantly increasing their annual production.
  • C.
    Agricultural innovations led to population growth everywhere in Europe, and the resulting towns were the reason that trade increased.
  • D.
    By using wheeled plows and replacing horses with oxen, farmers could plow the soil of Northern Europe more quickly, contributing to economic improvements.
  • E.
    As European town markets expanded to become trade centers selling goods from distant locations, the social and economic power of merchants increased.
  • F.
    A growing system of trade that included long-distance merchants and large annual markets contributed to innovations in economic practice and the flourishing of town culture.

我的笔记 编辑笔记

  • 原文
  • 译文
  • For 500 years after the fall of the Western Roman Empire in 476 A.D., a period known as the early Middle Ages, Europe endured an age of political instability, economic decline, and reduced population. But as the millennium approached, the situation began to improve. Toward the end of the tenth century, an increase in the amount of crop-producing land was accompanied by an increase in population, with the potential for that number to rise even higher. The increase in agricultural production came about as a result of a combination of factors, the most prominent of which were changing methods of field management and improvements in agricultural technology.



    For much of the early Middle Ages, peasants continued the Roman practice of dividing their fields in two leaving one fallow, or uncultivated, for a year, and planting their crops in the other half. Fallow land restored its nutrients, but the practice meant that half the land produced nothing every year. In southern Europe with its drier climate this system of two-field crop rotation continued, but in northern Europe, peasants improved on this system by dividing their land into three parts. One they left fallow, another they planted in the spring, and the third they planted with winter crops. This three-field crop rotation, dependent on more rainfall than southern Europe received, meant that two-thirds instead of one-half of a peasant's land was under production in one year.



    Related to the changes in crop rotation were improvements in plows and animal harnessing. More land under cultivation spurred experimentation in the construction of plows. Peasants attached wheels to their plows, which made it easier for oxen to pull them through the heavier, wetter soil of northern Europe, and made it possible for a plow to move more quickly down a row provided it had a speedy animal pulling it.



    Oxen are slow and unintelligent compared to horses, but peasants could not use horses to pull plows until they devised a different kind of harnessing than the strap that circled an ox's neck. With a harness resting on its shoulders instead of its neck, a horse could be used to plow, and horses could walk more quickly and work longer hours than oxen. They also required less guidance, since they understood verbal signals to turn or to stop. Heavier, wheeled plows pulled by suitably harnessed horses meant that peasants could work more land in a day than ever before. Whether an increase in population across western Europe, but particularly in the north, stimulated innovations or whether such innovations contributed to a rise in population, the cumulative effect of these changes in agriculture was apparent in the tenth century. Conditions in Europe were ripe for an economic and cultural upswing.



    Even before trade with the eastern Mediterranean increased starting in the twelfth century, trade and towns were on the rise. Travel was still dangerous, but merchants were willing to risk transporting goods over long distances. By the late thirteenth century, a few merchants from Italy had even reached China. Greater surpluses in crops meant people had more to sell at market. More people and goods led to regularly held markets in the most populated location in a region. It would be impossible to say whether trade gave rise to towns or vice versa. What is clear is that each fostered the other in conditions of greater social stability.



    Travel on trade routes increased, and some towns sprang up to provide rest and refreshment to traders. The distance between towns often corresponded to the distance that traders could cover in a day. Merchants kept their eyes open for customers with money to spend. The residences of kings, nobles, and powerful officials became sites of markets for local and long-distance traders. In Champagne, in northeastern France, six large annual markets attracted merchants from all over Europe in the twelfth century. Their different currencies prompted the first development of banking techniques. With the use of coins now the norm, money changers daily posted changing exchange rates so that merchants would know the worth of their coins in relation to the worth of other merchants' coins. By 1300, trade had transformed life for the better throughout western Europe.


  • -
  • 官方解析
  • 网友贡献解析
  • 标签
    3 感谢 不懂
    解析

    段落大意:

    第一段:介绍农业生产发展的背景及引起其发展的主要因素(农业管理方式+农业技术的改良)

    第二段:介绍中世纪早期农业的耕作方式:在南欧采用“两耕制”,北欧改进体系,采用“三耕制”

    第三段:农业生产工具的改良——农民在犁上装轮子,使得生产更高效

    第四段:农业使用犁地动物的改变(从牛到马)及其带来的好处

    第五段:贸易和城镇的兴起发展

    第六段:贸易中不同货币的使用促使 banking techniques发展,贸易使得西欧发展

    答案:B C F

    题型:文章内容小结题

    解析:

    选项A,信息错误“in southern Europe developed a three-field system”;

    选项B,对应第二段内容;

    选项C,对应第四、五段内容;

    选项D,信息错误“replacing horses with oxen”;

    选项E,信息未提及“the social and economic power of merchants”;

    选项F,对应第六段内容;

题目讨论

如果对题目有疑问,欢迎来提出你的问题,热心的小伙伴会帮你解答。

最新提问